Σήμερα η Γενική Συνέλευση του ΣΠΑΤΕ – Ο mavrosgatos.gr θα είναι εκεί με ήχο και εικόνα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του ΣΠΑΤΕ στις 16.30 στο ξενοδοχείο Athens Zafolia, Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89 Αθήνα 11474.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει (σχετικό ρεπορτάζ εδώ)  μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η απομόνωση του σωματείου από την ενωμένη διαμεσολάβηση μέσω της αποχώρησης από την ΠΟΑΔ και την προσάρτηση στο εργαλείου ελέγχου της διαμεσολάβησης απο τον ΑΦΕΝΤΗ του κλάδου με την ονομασία ΕΑΔΕ.

Ηδη, ετοιμάζονται πολλοί συνάδελφοι να βρεθούν στην συνέλευση και να θέσουν τα σημαντικά ερωτήματα στην κα Δημητριάδη όπως:

Για ποιό λόγο δέν ενημερώθηκε ώς όφειλε η ΠΟΑΔ για την επικείμενη αποχώρηση του ΣΠΑΤΕ;

Για ποιό λόγο απομονώνεται ένα σωματείο από την διαμεσολάβηση ειδικά όταν αυτή την περίοδο τα μέλη του είναι γύρω στα 60 από τους χιλιάδες ασφαλιστικούς πράκτορες της Αττικής;

Ποιος άσκησε πιέσεις προκειμένου να αποχωρήσει ο ΣΠΑΤΕ από την ΠΟΑΔ;

Γνώριζαν τα μέλη του ΣΠΑΤΕ για αυτή την απόφαση;

 

Να ενημερώσουμε πως ο mavrosgatos.gr έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην Γενική Συνέλευση και θα σας παρουσιάσει με ήχο και εικόνα όλα όσα θα συμβούν κατα την διαδικασία η οποία προβλέπεται να είναι HOT.

Εφόσον , η πρόεδρος κα Δημητριάδη δεν επιθυμεί ο mavrosgatos.gr να βρίσκεται στην Γενική Συνέλευση θα πρέπει να ζητήσει απο τα μέλη και τους παρόντες να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα καθώς και όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Όπως συμβαίνει και στα αεροπλάνα κατά την απογείωση και την προσγείωση.

 

 

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο