Απο την διαμεσολάβηση ψάχνει ψήφους ο Δημήτρης Γαβαλάκης εν όψει των επιμελητηριακών εκλογών

Facebook
Twitter
LinkedIn

Όπως σας είχαμε γράψει πριν καιρό (δείτε σχετικό ρεπορτάζ εδώ και  εδώ ) ο Δημήτρης Γαβαλάκης , ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ και ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές προκειμένου να “κατέβει” με τη δική του παράταξη αν και εφόσον ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ δεν του δώσει το δαχτυλίδι την επόμενη μέρα.

(Ναί κύριε Γαβαλάκη – Οσο και αν σας ενόχλησε αυτές είναι οι πληροφορίες μας ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ – ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ)

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως η αποκάλυψη (σιγά την αποκάλυψη βέβαια αλλά τέσπα) του μαύρου γάτου για τη νέα παράταξη ΓΑΒΑΛΑΚΗ, δημιούργησε μεγάλες εντάσεις στο εσωτερικό του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε..Ε.Α με αποτέλεσμα τα σχέδια του κ. Γαβαλάκη – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ και ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΕΑ να πάνε λίγο πίσω.

Το τελευταίο διάστημα, βλέποντας τη δυναμική του να πέφτει προσπάθησε να βρει ένα τρόπο προκειμένου να δημιουργήσει ψηφοθηρικό ρεύμα από τον κλάδο που τον ξέρουν – η τέλος πάντων νομίζει πως τον ξέρουν – τον ασφαλιστικό.

Και, επινόησε …….μία διαδικτυακή συνάντηση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών!!!!!

Ναι, καλά ακούσατε.

Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, θα διοργανώσει ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ!!

ΣΙΓΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Ε.Ε.Α ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ! ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΒΑΠΤΙΣΑΤΕ…..ΤΑ WEBINAR KAINOTOMIA??

Βέβαια, σήμερα απο το Ε.Ε.Α μάθαμε και μία καινούρια έννοια. Αυτή του “προφίλ δημοσκόπησης¨!!!

Το μυαλό μας πήγε μόνο στο ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ και όχι σε μία ΣΟΒΑΡΗ δημοσκόπηση.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γαβαλάκης – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ και ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΕΑ – “ η πρωτοβουλία αυτή εγκαινιάζει μια νέα χρήση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας μέσω της οποίας οι εκπρόσωποι του κλάδου θα συγκεντρώσουν στοιχεία για το πώς αξιολογούν οι επαγγελματίες τη διαχείριση των θεμάτων που απασχολούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση”

Κύριε ΓΑΒΑΛΑΚΗ, δέν ήταν αρκετά τα στοιχεία που συγκεντρώσατε απο την ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ -Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΖΕΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΗΡΑΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ; (Δείτε εδώ σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του μαύρου γάτου )

Συνεχίζεται…..

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω